dinsdag 10 maart 2020

Technique Tuesday 3


Deze dinsdag is het tijd voor de derde Technique Tuesday video. De derde van deze serie.
Ik kreeg een aantal vragen van mensen hoe ik toch die stempels zo netjes voor en achter elkaar gestempeld kreeg. En dat was voor mij een mooie moment om hierover een leuke video over te maken. In deze video ga ik in op de basis van het maskeren van stempels. Want zo heet deze techniek.
In deze video leg ik het stamp voor stap uit. Over twee weken ga ik in de volgende video nog dieper op deze techniek in. Dan heb je tijd gehad om hiermee te gaan oefenen zodat je dan weer een stapje verder kunt.

Veel plezier met kijken en laat je me weten of je het leuk vindt?
Mocht je er niet uitkomen of vragen hebben dan mag je me altijd mailen.
Hieronder de gebruikte materialen.


Product List

2 opmerkingen:

  1. Dank je wel Monique. Daar ben ik blij om. Ik hoop dat je dit nu zelf ook veel gaat doen. het is zo leuk om zo met stempels te spelen. Over twee weken komt deel twee van deze techniek aan de beurt... zo leuk...
    Fijn dat je een bericht achter laat. Warme groetjes

    BeantwoordenVerwijderen