donderdag 23 april 2020

Bloom & Grow in Lovely Lipstick van Stampin' Up! tijdens Live Samen Stempelen.


Wat vliegt de tijd. Vandaag al weer zo'n leuke Live Samen Stempelen met jullie gedaan met de Bloom & Grow in Lovely Lipstick van Stampin' Up!. En omdat niet iedereen er deze keer bij kon zijn heb ik op mijn YouTube kanaal en hier de video van het Live Samen Stempelen geplaatst. 


(klik HIER om direct naar de video te gaan)

Onderaan het bericht vind je de producten die ik heb gebruikt en die je ook bij mij kunt bestellen.

Ik vind het best moeilijk dat de mooie kleur Lovely Lipstick uit het assortiment gaat verdwijnen. Ik vind het zo'n mooie kleur tussen rood en roze in. Dus ik heb gauw mijn voorraad aan het aanvullen. Dus als jij ook zo gek bent op deze kleur. Zorg dan dat je snel alles bij mij besteld zodat je niet mis grijpt! 
Ik hoop dat jullie hem weer leuk vinden en er mee aan de slag gaan. Heel veel plezier ermee!

Alle materialen die ik heb gebruikt zijn uit mijn Stampin'Up! shop. Ik heb ze hieronder allemaal bij elkaar gezet zodat je makkelijk kunt bestellen door op de afbeelding te klikken. Vergeet niet om de maandelijkse Hostess Code 6W7R3VWG te gebruiken wanneer je in mijn online shop bestelt.


Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten