donderdag 16 april 2020

Live samen stempelen met Free as a Bird

Gezellig om zo vanmorgen met jullie Live Samen te Stempelen met de Free as a Bird stempelset van Stampin' Up!. En wat ik ook erg leuk vind is dat jullie zo gezellig meedoen, ook de suggesties van wat ik nog kan doen,of later ook de kaart maken. Geloof me dat vind ik echt een eer. Dus dank jullie wel daarvoor!(klik HIER om direct naar de video te gaan)
onderaan het bericht vind je de producten die ik heb gebruikt en die je ook bij mij kunt bestellen.

Ik heb tijdens de FB live ook ingekleurd weer. Dit doe ik met de Stampin Blend Markers van Stampin'Up!. Ik heb ook besloten, naar aanleiding van vragen hierover, om een workshop serie te gaan doen met inkleuren met de blends. Hierin gaan we dieper in op schaduwwerking en nog veel meer. Mocht je interesse hebben. Stuur me dan een mailtje dan zet ik je erbij op de lijst van mensen die interesse hebben.

Close up van 1 van de vogeltjes van de Free as a Bird stempelset!


De maten 

Deze kaart is naar een idee van Stacey Marsh.

Ik hoop dat jullie hem weer leuk vinden en er mee aan de slag gaan. Heel veel plezier ermee!

Alle materialen die ik heb gebruikt zijn uit mijn Stampin' Up! shop. Ik heb ze hieronder allemaal bij elkaar gezet zodat je makkelijk kunt bestellen door op de afbeelding te klikken. Vergeet niet om de maandelijkse Hostess Code 6W7R3VWG  te gebruiken wanneer je in mijn online shop bestelt.Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten