donderdag 9 april 2020

Live's Showers, Under my Umbrella Live Samen Stempelen


Ik vond het vanmorgen zo leuk om zoveel nieuwe namen en gezichten te zien bij het Live Samen Stempelen op mijn Facebook Live Samen Stempelen. Nog een keertje meyt Under My Umbrella van Stampin' Up! aan de gang gegaan. Dank jullie wel dat jullie allemaal online live mee aanschoven en dat we samen lekker creatief zijn bezig geweest.Hieronder de video van het Live Samen Stempelen van vandaag. En ik zag dat 1 persoon ook echt live mee stempelde. Ze gebruikte een andere stempelset. Maar de kaart was zo ontzettend mooi! Dank je wel voor zo actief meedoen.


We hebben ook gepraat over welke stempel set ik volgende week ga gebruiken en jullie hebben gekozen voor de Siertuin Collectie. Daar ga ik dan ook hard mee aan de slag voor jullie.
  
Alle materialen die ik heb gebruikt zijn uit mijn Stampin' Up! shop. Ik heb ze hieronder allemaal bij elkaar gezet zodat je makkelijk kunt bestellen door op de afbeelding te klikken. Vergeet niet om de maandelijkse Hostess Code 6W7R3VWG te gebruiken wanneer je in mijn online shop bestelt.


Natuurlijk kun je ze ook via de mail bij me bestellen.Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten