vrijdag 3 april 2020

Nieuw: Kaart Kit Club 2020
Nieuw per 1 mei:Kaart Kit Club 2020


Ik zou het leuk vinden als je de komende 3 maanden mee doet met het maken van verjaardagskaarten. Na die 3 maanden gaan we weer 3 maanden kaarten maken met een ander thema en uiteindelijk gaan we dan ook 3 maanden kerstkaarten maken zodat je op tijd prachtige kaarten hebt om te versturen voor de feestdagen.

Dit nieuwe Kaart Kit Club abonnement zorgt ervoor dat de Kaart Kit iedere maand bij je thuis wordt bezorgd. In de kit zitten materialen om 8 kaarten met enveloppen te maken. (Daarnaast zitten er extra producten bij ter waarde van ten minste € 20,-- in die je bij het kaarten maken, ook nog daarna, kunt gebruiken.

Het abonnement kost € 35,-- per maand en dit is wat je krijgt:

* een kaartpakket en tutorial om 8 complete kaarten met enveloppen te maken
ter waarde van € 15,--
* Een collectie van Stampin' Up! producten ter waarde van € 20,-- die je perfect kunt blijven gebruiken bij het maken van kaarten of andere projecten.
* inclusief de verzendkosten

Dit is een hele leuke manier om zo je materialen om kaarten en projecten mee te maken van goede kwaliteit en er nog lang plezier van te hebben. Een leuke investering.

(Dit is exclusief de stempelsets, ponzen of stansen. Deze kun je wel erbij bestellen als je wilt)


Op ieder gewenst moment kun je dit abonnement opzeggen. Maar wanneer je 6 maanden compleet meedoet mag je een product naar eigen keuze ter waarde van € 25,-- uitzoeken en krijg je dat van mij cadeau!
Wil je meer weten of je opgeven? 

klik dan HIER!!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten