zondag 12 april 2020

Positive Thoughts met Best Dressed designpapier van Stampin' Up!


Ook op deze 1 Paasdag is er weer een een nieuwe YouTube video van Schets tot Kaart dit keer met het designpapier uit de Best Dressed Suite en Positive Thoughts stempel set van Stampin' Up!(klik HIER om direct naar de video te gaan)

Ik heb deze suite met stempelset en stansen van dat schattige tasje niet. Ook ik moet keuzes maken :-)
Maar heb als demonstratrice wel de kleine papiertrimmer en het gesorteerde designpapier uit de nieuwe voorjaarscatalogus kunnen pre-orderen. Het is echt een voordeel om zelf demonstratrice te zijn. Je kunt alles eerder kopen en je hebt ook nog eens korting. Je kunt een demo worden om zo korting op je producten te krijgen of zoals ik inmiddels ingegroeid ben... wat bijverdienen met de verkoop van de Stampin' Up! producten. Wat je ook kiest het is altijd goed en je bent welkom in mijn eigen Stampin' Up! familie.

Terug naar de kaart en de video. Zo kom ik dus aan het designpapier wat ik heb gebruikt op deze nieuwe van Schets tot Kaart video. 

onderaan het bericht vind je de producten die ik heb gebruikt en die je ook bij mij kunt bestellen.
Ik hoop dat jullie hem weer leuk vinden en er mee aan de slag gaan. Laat een reactie op YouTube achter en abonneer je op mijn kanaal en mis niets meer. Heel veel plezier ermee!

Maten van de gebruikte materialen noem ik in de video.
Alle materialen die ik heb gebruikt zijn uit mijn Stampin' Up! shop. Ik heb ze hieronder allemaal bij elkaar gezet zodat je makkelijk kunt bestellen door op de afbeelding te klikken. Vergeet niet om de maandelijkse Hostess Code 6W7R3VWG te gebruiken wanneer je in mijn online shop bestelt.

Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten