woensdag 22 april 2020

Sneak peak van Live Samen Stempelen met Bloom & Grow with Lovely Lipstick by Stampin'Up!


Vandaag een blogpost ter voorbereiding op het Live Samen Stempelen, met de stempelset Bloom & Grow van Stampin' Up!, dat donderdagmorgen op 21 april om 10.30 gaat beginnen op mijn Shiloh Stampin facebook pagina.  ( klik hier) >>>HIER
  
Sneak Peak

Ik vind het best moeilijk dat de mooie kleur Lovely Lipstick uit het assortiment gaat verdwijnen. Ik vind het zo'n mooie kleur tussen rood en roze in. Dus ik heb gauw mijn voorraad aan het aanvullen. Dus als jij ook zo gek bent op deze kleur. Zorg dan dat je snel alles bij mij besteld zodat je niet mis grijpt! 

Alle materialen die ik heb gebruikt zijn uit mijn Stampin' Up! shop. Ik heb ze hieronder allemaal bij elkaar gezet zodat je makkelijk kunt bestellen door op de afbeelding te klikken. Vergeet niet om de maandelijkse Hostess Code 6W7R3VWG te gebruiken wanneer je in mijn online shop bestelt.

Natuurlijk kun je ze ook via de mail bij me bestellen.

Ik hoop jullie morgenochtend rond de klok van 10.30 uur weer gezellig te zien

Mocht je morgen om deze tijd verhinderd zijn? Geen probleem. Ik plaats de video ook op mijn YouTube kanaal en morgenmiddag ook hier op mijn blog. Dus dan kun je op je gemaakt terugkijken en de kaart alsnog maken.


Een hele fijne dag en tot morgen!


Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten