woensdag 29 april 2020

Sneak peak voor Live Samen Stempelen met de digitale stempelset Give it Back van Stampin' Up!

Vandaag een blogpost ter voorbereiding op het Live Samen Stempelen, met de speciale net uitgebrachte Digitale stempelset Give it back! van Stampin Up!, dat donderdagmorgen op 30 april om 10.30 gaat beginnen op mijn Shiloh Stampin facebook pagina.

( klik hier) >>>HIER


 DeDeze 15 pagina's met hele mooie Nederlandstalige stempels die helemaal passen bij de Covid-19 periode waar we nu midden in zitten. Stampin' Up! geeft de volledige opbrengst aan een goed doel dat zich nu wereldwijd inzet voor onze gezondheid, de WHO!

De set kost $ 12,00 en je kunt hem bestellen door >>>HIER<<<  te klikken

Je hebt hier een creditcard voor nodig. Heb je die niet stuur mij dan een mailtje en ik help je dan verder om toch deze set te kunnen kopen. 

Ik had een speciale kaart beloofd maar ben geveld met een zware blaasontsteking dus het wordt wat anders dan dat ik had gepland. Maar dat het leuk wordt... dat beloof ik. 

Alle materialen die ik heb gebruikt zijn uit mijn Stampin' Up! shop. Ik heb ze hieronder allemaal bij elkaar gezet zodat je makkelijk kunt bestellen door op de afbeelding te klikken. Vergeet niet om de maandelijkse Hostess Code TWWUG4RX te gebruiken wanneer je in mijn online shop bestelt.
Natuurlijk kun je ze ook via de mail bij me bestellen.

Ik hoop jullie morgenochtend rond de klok van 10.30 uur weer gezellig te zien

Mocht je morgen om deze tijd verhinderd zijn? Geen probleem. Ik plaats de video ook op mijn YouTube kanaal en morgenmiddag ook hier op mijn blog. Dus dan kun je op je gemaakt terugkijken en de kaart alsnog maken.

Een hele fijne dag en tot morgen

Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten