zondag 19 april 2020

Someone Special in Van Schets tot Kaart YouTube video


Vandaag is er weer een een nieuwe YouTube video van Schets tot Kaart dit keer met het de stempelset Special Someone van Stampin' Up!. (klik HIER om direct naar de video te gaan)
onderaan het bericht vind je de producten die ik heb gebruikt en die je ook bij mij kunt bestellen.

Ik blijf dit zo'n leuke stempelset om kaarten mee te maken. Voor verjaardagen, zomaar of zoals ik vaak doe voor de kleinkinderen. Ik vind de wasbeer zo lief... en dan dat muisje. Echt. En omdat er ook stansen bijkwamen werd het nog leuker om deze stempel te gebruiken. 

Ik hoop dat jullie hem weer leuk vinden en er mee aan de slag gaan. Laat weer een berichtje achter voor me en vooral.... laat zien wat jij met deze schets hebt gemaakt Heel veel plezier ermee!

Alle materialen die ik heb gebruikt zijn uit mijn Stampin'Up! shop. Ik heb ze hieronder allemaal bij elkaar gezet zodat je makkelijk kunt bestellen door op de afbeelding te klikken. Vergeet niet om de maandelijkse Hostess Code 6W7R3VWG  te gebruiken wanneer je in mijn online shop bestelt.

Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten