zondag 26 april 2020

Van Schets tot Kaart met de Siertuin collectie van Stampin' Up!Vandaag heb ik de nieuwe YouTube video van Schets tot Kaart dit keer met o.a. designpapier van de allernieuwste Stampin' Up! stempelset: de Siertuin collectie!


(klik HIER om direct naar de video te gaan)
Onderaan het bericht vind je de producten die ik heb gebruikt en die je ook bij mij kunt bestellen.

Ik heb deze kaart gemaakt met de embossingfolder die bij de collectie hoort. Ik vind de kleine bloemetjes zo schattig. Ik heb vaker van deze embossingfolders gekocht. Maar nooit echt heel veel gebruikt. En op een bepaalde manier trekt deze me heel erg aan om iedere keer weer te gebruiken. Het geeft deze kaart die er op zich heel simpel uit ziet toch een mooie diepte en stijl die je nieuwsgierig maakt naar de kaart. 

Daarnaast heb ik het mooie designpapier uit de collectie gebruikt omdat het zo prachtig is en het ook in gebruik met de mooie Ornate Layers Dies een chique uitstraling geeft aan de kaart. En het motief van dit papier komt ook weer terug aan de binnenkant van de kaart.Ik ben echt verliefd op deze mooie collectie. Het leuke is dat deze collectie ook in de grote nieuwe catalogus die binnenkort gaat uitkomen staat. Dus je kunt nu al voorpret hebben met iets nieuws. 
Wanneer je deze volledige collectie bij mij besteld krijg je er ook nog eens een hele gave workshop tutorial en YouTube video ter waarde van € 45,-- erbij
Dus zeker de moeite waard om te bestellen en mee te gaan genieten. 


Simpel en stijlvol vind ik deze kaart. Ik hoop dat jullie hem weer leuk vinden en er mee aan de slag gaan. Heel veel plezier ermee!

Alle materialen die ik heb gebruikt zijn uit mijn Stampin'Up! shop. Ik heb ze hieronder allemaal bij elkaar gezet zodat je makkelijk kunt bestellen door op de afbeelding te klikken. Vergeet niet om de maandelijkse Hostess Code te gebruiken wanneer je in mijn online shop bestelt.Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten