donderdag 2 april 2020

Video van het Live Samen Stempelen met Under my Umbrella


Wat was het vanmorgen ontzettend gezellig met het Live Samen Stempelen. Heerlijk in de weer met Under My Umbrella van Stampin' Up!. Dank jullie wel dat jullie allemaal online live mee aanschoven en dat we samen lekker creatief zijn bezig geweest.
Heb je dit gemist? Geen probleem. Hier is de video van wat we vanmorgen hebben gedaan en kun je die nog op je gemak even terugkijken en alsnog de kaart die we hebben gemaakt ook maken.
Veel plezier met de video hieronder.
Het was best een uitdaging om live het werken met de Stampin' Up blends te laten zien.  Maar het bleek heel goed te gaan en ik vond het leuk om te doen. Hoe vonden jullie het om deze keer het inkleuren met de Stampin Blends te zien?


  
Alle materialen die ik heb gebruikt zijn uit mijn Stampin' Up! shop. Ik heb ze hieronder allemaal bij elkaar gezet zodat je makkelijk kunt bestellen door op de afbeelding te klikken. Vergeet niet om de maandelijkse Hostess Code 6W7R3VWG te gebruiken wanneer je in mijn online shop bestelt.
Natuurlijk kun je ze ook via de mail bij me bestellen.Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten