zondag 5 april 2020

Positive Thoughts stempelsset YouTube van Schets tot Kaart met deze stempelset van Stampin' Up!


Vandaag is er weer een een nieuwe YouTube video van schets tot kaart. Dit keer gebruik ik de stempel set van Stampin' Up! Positive Thoughts met de bijpassende stansen.(klik HIER om direct naar de video te gaan)

Voor deze kaart heb ik het Design papier Garden Lane van Stampin' Up! gebruikt. Dit papier is zo mooi neutraal dat het bij heel veel stempels past. Ik heb mezelf betrapt dat ik het gewoon niet genoeg heb gebruikt. En dat is gewoon zonde van dit mooie papier. Vandaar dat ik het deze keer heb gebruikt in de van Schets tot Kaart video.

De stempelset vind ik heel mooi omdat je het niet alleen zoals nu kan gebruiken met designpapier maar omdat je er ook prachtige achtergronden voor je kaarten mee kunt maken. En je kunt hem ook gebruiken in je Artjournal of Bulletjournal. 


Ik hoop dat jullie de schets en de kaart weer leuk vinden en er mee aan de slag gaan. Heel veel plezier ermee!

Alle materialen die ik heb gebruikt zijn uit mijn Stampin' Up! shop. Ik heb ze hieronder allemaal bij elkaar gezet zodat je makkelijk kunt bestellen door op de afbeelding te klikken. Vergeet niet om de maandelijkse Hostess Code te gebruiken wanneer je in mijn online shop bestelt.

Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten