zondag 10 mei 2020

Best Dressed Suite van Stampin' Up! in Folded Kaart


Vandaag is er weer een een nieuwe YouTube video van schets tot kaart dit keer met de Best Dressed bundel van Stampin' Up!. Daarnaast heb ik weer gewerkt met de tijdelijke Give it Back Digitale stempelset die Stampin' Up! heeft uitgebracht om het goede doel te steunen dat in deze moeilijke tijden alle hulp kan gebruiken die er is. (klik HIER om direct naar de video te gaan)
 onderaan het bericht vind je de producten die ik heb gebruikt en die je ook bij mij kunt bestellen.


Je krijgt 15 pagina's met hele mooie en toepasselijke teksten en 2 pagina's met uitleg welke stansen en kleuren zijn gebruikt. Je kunt alles direct kunt printen op het Whisper White cardstock en daarna is het klaar voor gebruik! En het mooiste van alles is dat de volledige opbrengst van deze stempels naar het goede doel gaat. De volledige $ 12,--. Dit is ook waarom ik ook zo van Stampin' Up! hou, er wordt altijd gedacht aan terug geven aan de maatschappij daar waar het het hardst nodig is. 

Dus help mee en steun de WHO en KOOP deze digitale stempelset >>> HIER<<<
  


Ik hoop dat jullie hem weer leuk vinden en er mee aan de slag gaan. Heel veel plezier ermee!

Alle materialen die ik heb gebruikt zijn uit mijn Stampin' Up! shop. Ik heb ze hieronder allemaal bij elkaar gezet zodat je makkelijk kunt bestellen door op de afbeelding te klikken. Vergeet niet om de maandelijkse Hostess Code TWWUG4RX te gebruiken wanneer je in mijn online shop bestelt.Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten