dinsdag 12 mei 2020

Dank jullie wel!

Vorige week was het zover en behaalde ik de titel Silver binnen het Stampin' Up! promotieplan. Ik ben zo trots op mijzelf. Trots omdat ik dit ondanks alles mag behalen. Ik doe er ook hard mijn best voor. Trots ben ik ook op mijn Upline Michelle Last! Zij is zo'n inspirerende vrouw die mij zo goed het pad liet zien dat ik kan en wil bewandelen binnen en met Stampin' Up! Dank je wel hiervoor Michelle, You're the Best!


Ik heb ook al een heerlijk team waarmee ik samen lekker aan de weg timmer en we als een warme familie elkaar bemoedigen, ondersteunen en plezier maken. Of ze nu een hobby demo zijn of een bedrijf op willen bouwen. Ik steun ze onvoorwaardelijk! En het is zo'n eer om dit te mogen doen. Om hun te mogen aanreiken wat ik zelf heb geleerd en nog dagelijks leer. Dank jullie wel meiden! Laten we nog heel lang samen werken en genieten van alles wat Stampin' Up! en wij elkaar te bieden hebben. 

Maar ook al mijn klanten wil ik bedanken! Zonder jullie zou er geen Shiloh Stampin zijn zoals dat er nu is gegroeid. Jullie inspireren me iedere dag opnieuw om leuke kaarten en projecten te maken met de producten. Om te laten zien wat er allemaal mee gemaakt kan worden. En ook dat ik voor jullie de Kaart Kit Club mag maken, de online Workshops en nu ook de aanstaande Stampin Blends Club mag gaan doen. Dankzij jullie geniet ik iedere dag zo enorm! 
Maar ook ben ik dankbaar dat ik deze gave en inspiratie van God mag ontvangen. Want zonder hem zou ik niet meer hebben geleefd. In 2013 heeft hij me teruggehaald en begon mijn leven opnieuw. Ik had geen idee wat me toen te wachten stond. Maar wat ben ik dankbaar dat ik er nog ben en dat ik zoveel zegen van God mag ontvangen. Want nu... anno 2020 ben ik gezond, kankervrij, heb ik goede pijnstilling, een waanzinnig lieve en supportive man Henk zonder wie ik dit ook niet zou kunnen doen. En mijn ouders... voor wie we nog dagelijks mogen zorgen. Mijn zoon Jasper en zijn partner Michelle. En nog heel veel onbetaalbare vriendinnen en vrienden, Bonus dochter en kleinkinderen die ik hier niet allemaal kan noemen... 
Wat ben ik dankbaar dat jullie een deel zijn van mijn gezegende leven.Kortom.... het is een tijd van dankbaarheid. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten