zondag 3 mei 2020

Fancy Fold kaart met Best Dressed Suite van Stampin' Up!Vandaag in deze van Schets tot kaart een Fancy Fold kaart met de Best to Impress Bundel van Stampin' Up! En het is ook een geweldige kaart om te maken voor moederdag. Want welke moeder wordt er nu niet blij van een prachtige zelfgemaakte kaart. Helemaal als je niet zelf bij haar langs kunt gaan momenteel. Dus gauw aan de slag hiermee!(klik HIER om direct naar de video te gaan)
 onderaan het bericht vind je de producten die ik heb gebruikt en die je ook bij mij kunt bestellen.

Deze kaart heb ik niet zelf bedacht maar van het internet af gehaald. Toch maak ik dan zelf de schets en een probeersel voor ik met het goede papier aan de slag ga. Zo heb ik dan de kleine foutjes er uit gehaald en werkt het veel fijner. En dat probeersel en de tekening bewaar ik natuurlijk. Ideaal om nog eens te gebruiken. 

Ik heb dit keer met de Dressed to Impressed Suite gewerkt. Ik vind het papier werkelijk een beauty met de bloemen en de make-up afbeeldingen, de schoenen en de tassen. 


In de nieuwe Shiloh Stampin's Kaart Kit van juni werk ik ook met deze suite... en ik heb hele leuke kaarten ontworpen voor jullie om mee aan de slag te gaan. Maar nu nog even geduld hebben. Ben je nog niet bekend met de Shiloh Stampin's Kaart Kit Club klik dan >>HIER<< voor meer informatie.
Ik hoop dat jullie hem weer leuk vinden en er mee aan de slag gaan. Heel veel plezier ermee!

Alle materialen die ik heb gebruikt zijn uit mijn Stampin' Up! shop. Ik heb ze hieronder allemaal bij elkaar gezet zodat je makkelijk kunt bestellen door op de afbeelding te klikken. Vergeet niet om de maandelijkse Hostess Code TWWUG4RX te gebruiken wanneer je in mijn online shop bestelt.

Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten