donderdag 14 mei 2020

Give it Back meets Best Dressed


Heerlijk dat we vandaag weer samen hebben kunnen stempelen met de Give it Back op mijn Facebook Pagina. Hoewel ik hier en daar even mezelf moest bijsturen... ik heb er erg van genoten. Dank jullie wel dat jullie er weer bij waren!Ik gebruik de teksten uit deze PDF download die Stampin' Up! heeft uitgebracht. De volledige opbrengst gaat naar goede doelen zoals de Wereld Gezondheids Organisatie. Dus draag je steentje bij en schaf deze mooie set aan voor $ 12,--.  >>>KLIK HIER<<<

Hemelvaartsdag 21 mei de En heeft de CEO van Stampin' Up! een leuke LIVE bijeenkomst georganiseerd op haar Facebook pagina en kun je LIVE meedoen met het maken van kaarten met deze Download PDF omdat het dan de Day of Service is zoals dat in America heet. Doe je ook gezellig mee?

21 mei 2020 om 21.00 uur op de Facebook Pagina van Sara Douglass

En ik kon het niet laten om nog een keertje het Design Papier van de Best Dressed Suite te gebruiken op een heel andere manier dan ik weer afgelopen zondag heb gedaan. Ik heb dit papier en deze stempelset echt onderschat en over het hoofd gezien in de catalogus. En nu... zo vlak voordat het papier uit de collectie verdwijnt heb ik het ontdekt. Mocht jij ditzelfde hebben en wil je dit papier of stempelset ook graag hebben? Dan kun je dit nu nog bij me bestellen. Maar let op... OP = OP het is een Last Chance product.

(klik HIER om direct naar de video te gaan

En vergeet niet dat ik in de Kaart Kit Club van juni ook met deze prachtige set werk! Dus als je toch nog overweegt om dit papier te willen aanschaffen dan kan ik je aanraden om je vandaag nog op te geven voor de Kaart Kit voordat het te laat is! Ik heb nog 1 Kaart Kit Club over. Klik >>>HIER<<< voor alle informatie en geef je op via de knop, via mail of Whatsapp. 

Ik hoop dat jullie hem weer leuk vinden en er mee aan de slag gaan. Heel veel plezier ermee!

   

Alle materialen die ik heb gebruikt zijn uit mijn Stampin' Up! shop. Ik heb ze hieronder allemaal bij elkaar gezet zodat je makkelijk kunt bestellen door op de afbeelding te klikken. Vergeet niet om de maandelijkse Hostess Code TWWUG4RX te gebruiken wanneer je in mijn online shop bestelt.


 #Hemelvaartdag  #dayofservice @asarathing #Giveitback #Stampinup

 tams# 44763Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten