woensdag 6 mei 2020

Live Samen Stempelen met een Spiegelkaart

Vanmorgen weer heerlijk een Live Samen Stempelen geven en hebben we deze mooi spiegelkaart gemaakt met de Best Dressed Suite van Stampin' Up!,  op mijn Shiloh Stampin facebook pagina.

 ( klik hier) >>>HIER


Met deze Stempel collectie heb ik veel voorbeelden gemaakt en ook de nieuwe Kaart Kit Club van Juni zal gevuld zijn met materialen uit deze collectie en kun je prachtige kaarten maken met de werkbeschrijving die je erbij krijgt. Wil je meer weten? Klik dan op deze  >>>LINK<<<
Het was leuk om samen met jullie te kletsen, hoewel ik het praten deed gaven jullie leuke respons via de opmerkingen. En ik vind het echt fijn om zo toch interactie met jullie te hebben.  Mocht je idee├źn hebben of suggeties waar je mij mee wilt zien werken... laat het dan weten dan ga ik kijken wat ik kan doen.

Natuurlijk kan het zijn dat je verhinderd was en dat je de video wilt terugkijken. Dus voor jullie hier de video nog een keertje.Alle materialen die ik heb gebruikt zijn uit mijn Stampin' Up! shop. Ik heb ze hieronder allemaal bij elkaar gezet zodat je makkelijk kunt bestellen door op de afbeelding te klikken. Vergeet niet om de maandelijkse Hostess Code TWWUG4RX te gebruiken wanneer je in mijn online shop bestelt.

Natuurlijk kun je ze ook via de mail bij me bestellen.

 

tams# 44449

Product List

Een hele fijne dag en tot morgen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten