woensdag 13 mei 2020

Mag ik even tussendoor...

Ja.... Mag ik even tussendoor iets anders laten zien? Een stukje van mijn leven. Een klein inkijkje in wie Marion Kuipers van Shiloh Stampin is.

Vele van jullie kennen mij al langer. Sommige weten ook dat ik gelovig ben en een diep vertrouwen in en goede relatie met God heb. Sommige weten dat ook niet.

De meeste weten wel dat ik een behoorlijk moeilijk en zwaar pad achter de rug heb. Veel beperkingen heb. Sommige weten dat niet. 

En in dit filmpje komen deze twee werelden samen. Ze vertellen je een stukje mijn verhaal. Je ziet ook dat ik bezig ben met de producten van Stampin' Up!. Want het bezig zijn met Stampin' Up! is als een pijnstiller voor mijn lichaam en voor mijn hoofd. Het geeft afleiding, voldoening, genieten!

Ik deel dit filmpje omdat ik hoop dat het jullie mag inspireren. Hou vol. Zoek je weg naar God (terug). En als je dat echt niet wilt of kunt.... dan hoop ik dat je er toch inspiratie uit mag halen.

En wie weet ga je proberen om met Stampin' Up! lekker bezig te zijn en zo een stuk ontspanning en genieten en volhouden te halen. Want dat is wat Stampin' Up! voor mij betekend. Prachtige producten waarmee ik zo heerlijk kan genieten en andere mensen blij kan maken met mijn kaarten en projecten en idee├źn.

Heb je naar aanleiding van dit filmpje vragen voel je dan vrij om gewoon contact met me op te nemen. 


Wist je dat....

Shiloh betekent Gave van God en Plaats van Rust. Dat is dan ook de reden dat ik voor de naam Shiloh Stampin heb gekozen. Mijn creativiteit ervaar ik als een gave van God. En het is tegelijk ook mijn plaats van Rust en vrede als ik bezig ben met Stampin' Up!Geen opmerkingen:

Een reactie posten