dinsdag 5 mei 2020

Moederdag kaart met Best Dressed bundel van Stampin' Up!


Ik heb voor mijn 86 jarige moeder ook deze mooie kaart gemaakt in de kleuren waar ze zo van houdt... en ik weet dat ze hier heel blij van gaat worden. Mijn kaarten krijgen altijd een mooie plekje bij haar stoel. En als ze opgeruimd worden gaan ze in een speciale doos die ze hiervoor heeft. En het leuke is dat ik dat ook heb met de kaarten die ze vroeger schilderde voor de kerst. Kleine aquarel kaarten met prachtige handgeschilderde afbeeldingen. In een mooi doosjes met vloeipapier opgeborgen als kleine schatten, ze zijn me zo dierbaar. Daarnaast heb ik ook gewerkt met de mooie tijdelijke Nederlandstalige digitale stempelset Give it Back!


Je krijgt 15 pagina's met hele mooie en toepasselijke teksten en 2 pagina's met uitleg welke stansen en kleuren zijn gebruikt. Je kunt alles direct kunt printen op het Whisper White cardstock en daarna is het klaar voor gebruik! En het mooiste van alles is dat de volledige opbrengst van deze stempels naar het goede doel gaat. De volledige $ 12,--. Dit is ook waarom ik ook zo van Stampin' Up! hou, er wordt altijd gedacht aan terug geven aan de maatschappij daar waar het het hardst nodig is. 

Dus help mee en steun de WHO en KOOP deze digitale stempelset >>> HIER<<<
 Ik heb ook een klein fillmpje gemaakt zodat je de kaart aan alle kanten kunt bekijken. De vorige blogpost bevat een You Tube video over hoe deze kaart is gemaakt.Hieronder nog eens alle materialen die ik heb gebruikt. Deze staan in mijn Stampin' Up! shop. Ik heb ze hieronder allemaal bij elkaar gezet zodat je makkelijk kunt bestellen door op de afbeelding te klikken. Vergeet niet om de maandelijkse Hostess Code TWWUG4RX te gebruiken wanneer je in mijn online shop bestelt.Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten