maandag 11 mei 2020

Nieuwe catalogus


Afgelopen weekend was heerlijk. Heb genoten van lekker de tijd nemen met een goede Latte Machiatto en de nieuwe catalogus. Wat hebben we toch geboft met het weer. Zaterdag was een dag met weinig wind en wel een lekker briesje waardoor het goed toeven was in de zon. En mijn dag was perfect. Ik heb de nieuwe catalogus er weer bij genomen en ben aan het plannen gegaan met welke producten ik wanneer ga werken en wat ik er mee wil gaan doen. En het geeft zoveel nieuwe energie als ik dan met zo'n inspirerende catalogus in mijn handen bezig ben. De idee├źn en inspiratie loopt dan echt over. 

Zodra ook mijn eerste bestelling binnenkomt zal ik jullie een sneak peak laten zien van wat ik al heb bestelt! 

Jullie moeten nog geduld hebben tot 3 juni. Dan kan ik jullie bestelling gaan plaatsen bij Stampin' Up!. Natuurlijk kun je jouw bestelling al doorgeven zodra je de catalogus thuis op de deurmat is gevallen. Heb je deze nog niet aangevraagd? Doe dit dan snel >>>HIER<<<
Kun je nou niet meer wachten en ben je, net als ik, stapel verliefd op de producten van Stampin' Up! maak dan van de kans gebruik om in te stappen in mijn team. Je kunt dan je startpakket kiezen uit de nieuwe catalogus, je wordt deel van een warm en gezellig team waar de waarden van Stampin' Up! hoog in het vaandel staan en we een warme familie zijn.

Je kunt instappen omdat je dan zelf inkoopt met korting en zo heerlijk je hobby met voordeel kan doen. Of je kunt ervoor kiezen (of erin  rollen) dat je wat bij gaat verdienen met verkopen van de producten. Wat je keuze ook is. Hij is altijd goed en ik sta achter je en steun je onvoorwaardelijk. 

Wil je meer weten? Neem dan een kijkje >>>HIER<<<

Kaart gemaakt met de nieuwe Siertuin Collectie uit de nieuwe jaarcatalogusen ingekleurd met Stampin Blends Markers.

Binnenkant van de kaart gemaakt met de Siertuin Collectie uit de nieuwe jaarcatalogus.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten