zaterdag 16 mei 2020

Uitpakken van de Bloem voor elk seizoen collectie


Gisteren heb ik alles uitgepakt... en het was een feestje om alles uit de doos te halen en in mijn handen te hebben. En daarna heb ik de collecties stuk voor stuk uitgepakt om alles te zien en in mijn handen te voelen. En terwijl ik dit deed heb ik het allemaal gefilmd zodat jullie dan kunnen meegenieten. 
Ik ben benieuwd wat jullie vinden van deze Bloem voor elk Seizoen collectie. Ben je er net zo weg van.... meer dan dit filmpje en foto's van wat ik er mee ga maken kan ik niet laten zien. Maar straks heb je zelf de catalogus en kun je heerlijk zelf gaan kijken en uitzoeken. 

Heb je zelf nog geen catalogus aangevraagd. Klik dan >>>HIER<<< en vraag jou exemplaar gauw aan. 

Veel plezier met het bekijken van het filmpje!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten