woensdag 13 mei 2020

Voorbereiding voor Live Samen Stempelen.

Vandaag een blogpost ter voorbereiding op het Live Samen Stempelen, met de digitale stempelset Give it Back van Stampin' Up!, dat donderdagmorgen op 14 mei om 10.30 gaat beginnen op mijn Shiloh Stampin facebook pagina.

( klik hier) >>>HIER

Alle materialen die ik heb gebruikt zijn uit mijn Stampin' Up! shop. Ik heb ze hieronder allemaal bij elkaar gezet zodat je makkelijk kunt bestellen door op de afbeelding te klikken. Vergeet niet om de maandelijkse Hostess Code TWWUG4RX te gebruiken wanneer je in mijn online shop bestelt.

Natuurlijk kun je ze ook via de mail bij me bestellen.

 Ik hoop jullie morgenochtend rond de klok van 10.30 uur weer gezellig te zien

HIER

 Mocht je morgen om deze tijd verhinderd zijn? Geen probleem. Ik plaats de video ook op mijn YouTube kanaal en morgenmiddag ook hier op mijn blog. Dus dan kun je op je gemaakt terugkijken en de kaart alsnog maken.

Een hele fijne dag en tot morgen!

 

Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten