donderdag 21 mei 2020

World of Good bij Live Samen Stempelen.

Vanmorgen toch een heerlijke Live Samen Stempelen gedaan met de stempelset World of Good van Stampin' Up! uit de nieuwe jaarcatalogus 2020/2021. Ik ben zo verliefd op deze suite omdat de mogelijkheden eindeloos zijn. Zaterdag laat ik deze hele collectie zien tijdens het uitpakken ervan. Dan zie je alle producten die erbij zitten. Echt zo'n mooie collectie!  


Ik heb er nu een mooie kaart mee gemaakt die je blijft uitnodigen om te kijken. Zoveel kleine details.. en toch ook zo makkelijk te maken.  Maar met deze collectie kun je zoveel meer dan alleen kaarten maken. Abonneer je op mijn blog en je krijgt op tijd een berichtje wanneer ik weer iets plaats. 

Hoewel we niet op vakantie kunnen met het Pinksterweekend dat er aan komt kunnen wel wel mooie herinneringen maken in de tuin of op het balkon. Maak dan foto's en kom binnenkort hier terug en zie hoe leuk je deze foto's kunt verwerken om deze bijzondere tijd te herdenken op een positieve manier! 


Alle materialen die ik heb gebruikt zijn binnenkort in mijn geheel vernieuwde en Nederlandstalige  Stampin' Up! shop.  Alle gebruikte materialen kun je bij mij wel als prĂ©-order bestellen. Dan zorg ik dat ik het direct bestel zodra het kan. Dan heb je het zo snel als kan in huis. Natuurlijk kun je ze dan ook in mijn shop bestellen. Vergeet niet om de maandelijkse Hostess Code TWWUG4RX te gebruiken wanneer je in mijn online shop bestelt.

Natuurlijk kun je ze ook via de mail bij me bestellen.

 


Geniet verder van deze prachtige Hemelvaartdag! Ik ga genieten in de tuin en vanavond een heerlijke BBQ.... dus tijd om mooie foto's te maken voor een Memories & More layout. Blijf veilig, Blijf gezond.Geen opmerkingen:

Een reactie posten