zondag 28 juni 2020

Peony Garden by Stampin' Up!

Vandaag is er weer een een nieuwe YouTube video van schets tot kaart dit keer met de schitterende Peony Garden Suite Collection van Stampin' Up!

(klik HIER om direct naar de video te gaan)

 onderaan het bericht vind je de producten die ik heb gebruikt en die je ook bij mij kunt bestellen.

 

Donderdag liet ik al zien hoe je deze prachtige pioen bloem kunt maken. Maar ook vandaag laat ik dit graag nog eens zien. Ik vind het zo'n geweldige stans die zo perfect bij het papier en bij het soort bloem past. Stampin' Up! schiet hiermee helemaal in de roos bij mij. In de pioen roos wel te verstaan. Ik hoop dat jullie hem weer leuk vinden en er mee aan de slag gaan. Heel veel plezier ermee!

 

Alle materialen die ik heb gebruikt zijn uit mijn geheel vernieuwede Nederlandstalige Stampin' Up! shop. Ik heb ze hieronder allemaal bij elkaar gezet zodat je makkelijk kunt bestellen door op de afbeelding te klikken. Vergeet niet om de maandelijkse Hostess Code P4D96GW9 te gebruiken wanneer je in mijn online shop bestelt.


Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten