donderdag 25 juni 2020

Peony Garden tijdens Facebook Live Samen Stempelen.


Vanmorgen was er weer een een nieuwe Facebook Live Samen Stempelen dit keer met de Peony Garden van Stampin' Up!

klik HIER om direct naar de video te gaan)

onderaan het bericht vind je de producten die ik heb gebruikt en die je ook bij mij kunt bestellen.

 

Ik heb vanmorgen laten zien hoe je deze mooie Pioen roos kunt maken met een bepaald deel van de stansen die in de collectie zitten. Ik ben erg gecharmeerd van deze collectie. Niet alleen omdat ik zo ontzettend gek ben op pioenrozen. Maar omdat ook deze kleuren mij zo ontzettend aanspreken. Echt mijn tinten. Dus deze collectie moest en zou ik hebben. 
Mocht je naar aanleiding van deze video nog vragen hebben of kom je er niet uit. Dan mag je me altijd mailen en help ik je graag verder. Ik hoop dat jullie hem weer leuk vinden en er mee aan de slag gaan. Heel veel plezier ermee!

 

Alle materialen die ik heb gebruikt zijn uit mijn geheel vernieuwede Nederlandstalige Stampin' Up! shop. Ik heb ze hieronder allemaal bij elkaar gezet zodat je makkelijk kunt bestellen door op de afbeelding te klikken. Vergeet niet om de maandelijkse Hostess Code P4D96GW9 te gebruiken wanneer je in mijn online shop bestelt.


Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten