Aanvraag catalogus Stampin' Up!


Het jaar is voorbij gevlogen en ik heb zo genoten van het maken van alle kaarten en projecten. En dan ineens is het tijd om afscheid te gaan nemen van bepaalde stempel sets en andere producten. Gelukkig blijven er ook nog hele mooie sets terug in de catalogus. Maar om eerlijk te zijn wat staan er veel mooie nieuwe stempels in, schitterend designpapier en oh dan heb ik het nog niet eens over de nieuwe In Color kleuren. Het wordt een mooi, kleurrijk, inspirerend creatief jaar.

Wanneer je het afgelopen half jaar bij mij hebt besteld dan ontvang je automatisch de catalogus.Is dat niet het geval en wil jij ook de nieuwe catalogus van mij ontvangen dan kan dat. De kosten hiervoor zijn € 8,--. Hiervoor ontvang je de catalogus in een brievenbus pakketje met de nieuwsbrief en een leuke verrassing voor je. Wanneer je een bestelling plaatst van minimaal € 30,-- dan krijg je dit bedrag als korting op je bestelling. (Meld dit dan wel zelf bij je bestelling.)

Door op de link hieronder te klikken vraag je de catalogus aan. Wanneer de catalogus klaar voor verzending is ontvang je een betaalverzoek van mij en nadat de betaling is ontvangen gaat het pakket naar je op de bus en kan het genieten en heerlijk creatief geïnspireerd worden.

Klik >>> HIER <<<

Heb je nog vragen dan kun je geheel vrijblijvend contact met me opnemen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten