Agenda en Workshops


Hallo gezellig dat je langskomt bij de Agenda en Workshops van mij!

Deze pagina is een Create Date voor jou.

Overzicht

Data Eigen ~ Tijd

4 februari ~ 3 maart ~ 7 april
5 mei ~ 2 juni ~ 7 juli

De aanmeldingen voor de workshops gaan vaak heel erg snel! En vol is vol! Inschrijvingen gaan op volgorde van binnenkomst van betaling....Wees er dus snel bij! Aanmelden kan door me eenvoudig een E-MAIL te sturen dan stuur ik je een tikkie of betaalverzoek. Zodra je betaling is ontvangen is je plaats definitief.

* Om diverse redenen ben ik genoodzaakt jullie te vragen het workshopbedrag bij aanmelding te voldoen. Pas dan is je inschrijving definitief, dit o,a, vanwege het tijdig bestellen van materialen.
* Mocht een workshop volgeboekt zijn, laat het mij dan gerust weten als je graag mee had willen doen. Er wordt dan met jou als eerste contact opgenomen als er een plaatsje vrij komt of als er een extra workshopdatum wordt ingepland.
* Zie je een leuke workshop waarvan je graag zou willen dat ik deze op een andere datum geef, neem dan gerust contact met me op. Ook als je eigen workshopverzoeken hebt: Geef ze gerust aan me door!
* Als er onvoldoende inschrijvingen zijn voor een workshop behoud ik me het recht voor de workshop te cancelen. Natuurlijk krijg je, mocht je je al aangemeld hebben, dan het reeds betaalde workshopbedrag meteen retour.
Je kunt je vriendinnen, zussen, (schoon)moeder, collega's buurvrouwen, tantes, nichtjes etc. uitnodigen voor een gezellig workshop waarbij je geen ervaring met stempelen of creatief zijn hoeft te hebben. Ook al heb je nog nooit je op het creatieve vlak begeven... tijdens deze workshop zal er dan een nieuwe wereld van je opengaan en kun je hier volop leren genieten.
Wanneer je dit wilt zitten daar ook nog leuke voordelen voor jou persoonlijk aan verbonden en de projecten en/of kaarten kunnen aangepast worden naar je wensen of je kunt je laten verrassen door mij.

Wat je ook kiest, je krijgt een heerlijke dag(deel) en gaat ook nog met iets moois naar huis!


Bel voor deelname: 06-23577885 of mail shilohstampin@gmail.com


1 opmerking:

  1. Mooie nieuwe site Marion! Rustig en overzichtelijk, echt heel mooi! Groetjes Moon

    BeantwoordenVerwijderen