Demonstratrice worden?


Heb je een passie voor stempels en inkt? Ben je creatief en ben je gek op de producten van Stampin' Up?  Dan is demonstratrice worden misschien geen gek idee. 

Redenen waarom je zelf demonstratrice zou kunnen worden:

*  Omdat je dan de producten met korting kunt kopen. Als eerste toegang hebben tot de nieuwste informatie en de nieuwst stempels en materialen. Leuke contacten in een warm team.
* Natuurlijk kunnen je familie, vriendinnen bij je bestellen en zo ook profiteren van jou demo schap.
* Als je wilt kun je er echt je beroep van maken en zo een goed inkomen verdienen.
*  Maar je kunt ook nu demonstratrice worden en op die manier zelf je eigen voorraad aan stempels, inkten en overige materialen aanvullen en als je klaar bent ermee stoppen.

Wat de reden ook is waarom je demostratrice wil worden... het is altijd goed. 
In ons team is gezelligheid, eerlijkheid, delen, inspireren een belangrijk onderdeel. Eerlijkheid en warmte naar elkaar, naar je klanten en naar je workshopgasten staan hoog in ons vaandel!

Wil je meer weten over de zakelijk kant van het verhaal... lees dan hieronder verder of mail me zodat ik het je zelf persoonlijk kan vertellen.

Hoe dan ook als bovenstaande je aanspreekt dan ben je van harte welkom in mijn team!


Nog meer voordelen? Lees dan snel verder.

De vele voordelen van het demonstratrice zijn:

1. Het startpakket met een totale waarde van €235 kost jou maar €129
Deze set stel je zelf samen!!! Als je niet weet wat je in je pakket zou moeten doen, dan help ik je graag met je keuze zodat je zelf een optimale start kunt maken.

2. 20% van de omzet (bedrag zonder BTW) is direct voor jou.
(Als je  maandomzet meer dan €363,-- bedraagt, krijg je een paar procenten extra. Hoe hoger omzet en titel, des te meer extra procenten!!) Je wordt beloond voor je inzet. €363 is de minimale kwartaalomzet die SU van je vraagt. En als je zelf een team opbouwt (je downline), kun je over hun omzet ook nog een klein percentage verdienen. 

3. Om het even in welke maand je instapt, je hebt tot max. zes maanden waarin je je eerste kwartaalomzet verdiend moet hebben. (altijd een deel van EN een heel kwartaal) 

4. In het eerste half jaar heb je de mogelijkheid om GRATIS stempelsets, een productbonus van €50 en een €175 cash bonus te verdienen.

5. SU stuurt je wekelijks een update, promoties en hoe die te gebruiken. Ook krijg je toegang tot een site en forum voor SU! demonstratrices. Je vind er veel tips, ideeën en voorbeelden om te gebruiken voor je workshops. Hier kun je ook trainingen volgen via video om nog meer uit je carrière te kunnen halen.

6.  En niet onbelangrijk, je word opgenomen in een warm team van collega's, die je altijd met raad en daad bij zullen staan. Via mail, Facebook en/of What's App, staat er altijd wel iemand voor je ter beschikking. Op ons teamblog houden we alle info bij, o.a. nieuwtjes en acties, daarmee loop je geen promoties van SU mis! En je mag altijd gezellig langskomen als je vragen hebt, gewoon een kop koffie wilt drinken of misschien samen wilt knutselen en ideeën uitwisselen. Gezellig! En als je heel ver weg woont, dan ben ik voor jou altijd telefonisch bereikbaar, via de mail of What's App.

7. Als demo krijg je de catalogi 1 maand eerder te zien dan je klanten en kun jij er al producten uit bestellen voor jezelf! Als demo geniet je minimaal 20% korting en kan verhoogt worden tot 25% korting.

8. Verdien Cash bonussen, kortingen, gratis productbundels bij de nieuwe catalogus lancering, een reis en onderscheidingen als je succes boekt door het erkenningsprogramma van Stampin' Up!. Je wordt echt beloond voor je inzet.

Veel gestelde vraag:
Als je geen demonstratrice meer wilt zijn, of als je je minimale omzet niet bereikt, dan heb je in de eerste maand na het kwartaal nog de kans om die omzet in te halen. Als het je niet lukt of als je gewoon geen zin meer hebt, val je gewoon uit als demo. Zo makkelijk gaat dat. Er zijn echt geen kleine lettertjes!!! 

Ik hoor het je denken... maar dit klinkt niet alleen heel aantrekkelijk, dat is het ook! Dus nu je alles gelezen hebt, verheug ik me erop om je bij mij te mogen verwelkomen. Heb je nu nog vragen, mail of bel! aarzel niet. Ook met alleen vragen ben je welkom.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten