Kaart Kit Club 2020


Kaart Kit Club 2020

Ik zou het leuk vinden als je mee doet met het maken van verjaardagskaarten en andere feestelijke kaarten. Na vanaf september gaan we beginnen met het maken van kerstkaarten maken zodat je op tijd prachtige kaarten hebt om te versturen voor de feestdagen.

Dit nieuwe Kaart Kit Club zorgt ervoor dat de Kaart Kit iedere maand bij je thuis wordt bezorgd. Bij iedere kit ontvang je een uitgebreide werkbeschrijving. Er zijn 4 verschillende kits waaruit je kunt kiezen. 

De maand augustus werk ik met de prachtige Peony Garden Collectie. Deze romantische collectie kan op zoveel verschillende manieren en doelen gebruikt worden. Ik hoop je met deze kit van augustus te inspireren tot prachtige projecten.

Optie 1:  Budget Kaart Kit Club kost € 19,50 incl. verzendkosten
Bestaat uit een kaartpakket met werkbeschrijving om 8 complete kaarten met enveloppen te maken, incl. gestanste en geponste materialen, excl. gestempelde afbeeldingen. Deze budget kit kost € 19,50 incl. verzendkosten en is ook inclusief toegang tot besloten groep en video tutorial.

page86image1909351776page86image1909400880 

Optie 2: Shiloh Stampin’s Basis Kaart Kit Club kost € 35,-- incl. verzendkosten.
* een kaartpakket met werkbeschrijving om minimaal 8 complete kaarten met enveloppen te maken,  incl. gestanste en geponste materialen, excl. gestempelde afbeeldingen.
* Een collectie van Stampin' Up! producten ter waarde van € 20,-- die je perfect kunt blijven gebruiken bij het maken van kaarten of andere projecten.
* inclusief toegang tot besloten groep en video tutorial.

Optie 3:   Basis Kaart Kit Club met Stempelset. 
Wil je de kaarten precies hetzelfde maken, dan heb je stempelset van de maand nodig. De basis kit in combinatie met de stempel van de maand. Deze kost  de catalogus prijs en komt bovenop de prijs van de basis kaart kit en is inclusief verzendkosten.

Optie 4:  Basis Kaart Kit Club met stempel Bundel.
Wil je met de overgebleven materialen nog verder aan de slag, dan kun je ook kiezen om de hele stempelbundel bij de basis Kaart Kit aan te schaffen. Hiervoor betaal je de prijs van de stempelbundel bovenop de basis kaart kit en is ook inclusief verzendkosten.

OPTIE AANPASSEN?
De bovenstaande pakketten zijn vrij standaard.
Heb jij de stempelset, de bundel? Dan kun je deze vervangen door een andere stempelset of bundel van gelijke waarde of met bijbetaling. Neem in dat geval even op tijd met mij contact op.


Op ieder gewenst moment kun je dit abonnement opzeggen. Maar wanneer je 6 maanden compleet meedoet mag je een product naar eigen keuze ter waarde van € 25,-- uitzoeken en krijg je dat van mij cadeau!Geef je nu op!

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuk idee 👍 ik hoop dat er veel mensen aanschuiven want je maakt echt zulke mooie kaarten 👌

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel voor je lieve reactie, ik zou zeggen schuif mee aan. Dat hoop ik ook. Blijf veilig en gezond. Warme groet

      Verwijderen