Kaart Kit Club 2020
NIEUW!!!

Kaart Kit Club 2020


Ik zou het leuk vinden als je de komende 3 maanden mee doet met het maken van verjaardagskaarten en andere feestelijke kaarten. Na die 3 maanden gaan we weer 3 maanden gaan we met een ander thema en uiteindelijk gaan we dan ook 3 maanden kerstkaarten maken zodat je op tijd prachtige kaarten hebt om te versturen voor de feestdagen.

Dit nieuwe Kaart Kit Club abonnement zorgt ervoor dat de Kaart Kit iedere maand bij je thuis wordt bezorgd. Bij iedere kit ontvang je een uitgebreide werkbeschrijving. Er zijn 4 verschillende kits waaruit je kunt kiezen. 

Optie 1:  Budget Kaart Kit Club kost € 19,50 incl. verzendkosten
Bestaat uit een kaartpakket met werkbeschrijving om 8 complete kaarten met enveloppen te maken, incl. gestanste en geponste materialen, excl. gestempelde afbeeldingen. Deze budget kit kost € 19,50 incl. verzendkosten en is ook inclusief toegang tot besloten groep en video tutorial.


Optie 2: Shiloh Stampin’s Basis Kaart Kit Club kost € 35,-- incl. verzendkosten.
* een kaartpakket met werkbeschrijving om minimaal 8 complete kaarten met enveloppen te maken,  incl. gestanste en geponste materialen, excl. gestempelde afbeeldingen.
* Een collectie van Stampin' Up! producten ter waarde van € 20,-- die je perfect kunt blijven gebruiken bij het maken van kaarten of andere projecten.
* inclusief toegang tot besloten groep en video tutorial.

Optie 3:   Basis Kaart Kit Club met Dressed to Impress stempelset met € 2,50 korting
Wil je de kaarten precies hetzelfde maken, dan heb je de Dressed to Impress nodig. De basis kit in combinatie met de Dressed to Impress stempelset kost € 54,50 inclusief verzendkosten.

Optie 4:  Basis Kaart Kit Club met Dressed to Impress Bundel met € 5,00 korting
Wil je met de overgebleven materialen nog verder aan de slag, dan kun je ook kiezen om de hele Dressed to Impress Bundel(stempelset en stansen) bij de basis Kaart Kit aan te schaffen.Hiervoor betaal je € 92,50 incl, verzendkosten.

OPTIE AANPASSEN?
De bovenstaande pakketten zijn vrij standaard.
Heb jij de stempelset, de bundle? Dan kun je deze vervangen door een andere stempelset of bundel van gelijke waarde of met bijbetaling. Neem in dat geval even op tijd met mij contact op.


Iedere maand hou ik een besloten Live Workshop met de kit die je gratis kunt bijwonen.

Op ieder gewenst moment kun je dit abonnement opzeggen. Maar wanneer je 6 maanden compleet meedoet mag je een product naar eigen keuze ter waarde van € 25,-- uitzoeken en krijg je dat van mij cadeau!Geef je nu op!

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuk idee 👍 ik hoop dat er veel mensen aanschuiven want je maakt echt zulke mooie kaarten 👌

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel voor je lieve reactie, ik zou zeggen schuif mee aan. Dat hoop ik ook. Blijf veilig en gezond. Warme groet

      Verwijderen