Over mij

Welkom,

Mijn naam is Marion Kuipers-van Eijsden, moeder van twee kinderen en 2 bonuskinderen, 6 kleinkinderen, 2 katten en een Hulphond Sjors. Getrouwd met Henk Kuipers en ik woon in Noordwijkerhout (z-h).

Ik ben een enthousiaste scrapbooker sinds 2001 en ontdekte later het maken van scrapkaarten, stempelen en inkleuren van stempels. 

Ik heb een heerlijke eigen werkkamer waar ik graag ben en lekker creatief bezig ben.

(Met dank aan Hielco Kuipers voor de prachtige foto's)


Ik ben jaren Design Team lid geweest van winkels en
 ontwerpers van stempels over de hele wereld.

Sinds enige tijd ben ik helemaal idolaat van de stempels, papier en materialen van Stampin' Up! en heb ik de stap gemaakt om er ook mee aan de slag te gaan. 
Het is het leukste wat ik heb kunnen doen. Ik kan ieder moment dat ik wil lekker aan de slag met de materialen, workshops geven en vooral genieten, plezier maken met mijn teamgenoten en zo ook nog eens mijn eigen hobby bekostigen.

Hier op mijn blog Shiloh Stampin by Marion Kuipers kun je mijn stijl van kaarten maken terugvinden. Ook vindt je daar een scala aan aanbiedingen, aankondigingen nieuwe producten, (techniek) workshops, verzamelbestellingen, clubs, en shares om aan mee te doen.
Wie weet kan ik je zodanig inspireren dat je ook aan de slag wil om te gaan werken met Stampin' Up!. Of je dit nu wil doen om je hobby te bekostigen, voordeel van kortingen bij bestellen of echt een inkomen te krijgen...in alle gevallen ben je aan het juiste adres om je bij mij in te schrijven en help ik je met opstarten en het verwezenlijken van jouw doel.

Heb je vragen, wil je bestellen. Schroom niet en neem contact met me op:

E-mail 24/7:  Shilohstampin@gmail.com
Wil je liever gebeld worden?
 mail dan je telefoonnummer en je naam!Geen opmerkingen:

Een reactie posten