Producten bestellen

Op deze pagina vind je alle informatie omtrent de bestelling. Je kunt alle producten die je kunt bestellen vinden in de catalogus die op de startpagina staan.

Over Stampin' Up! stempels
Stempels van Stampin' Up! zijn altijd van rubber. Je hebt ze in de Clear Mount versie (voor op je clear blok) en in de Wood Mount versie (op een houtblok) en tegenwoordig ook in een hoogwaardige Photopolymeer kwaliteit.

Bestellen 
Bestellen doe je via de email:Shilohstampin@gmail.com
(Natuurlijk kun je gewoon ook mailen als er vragen zijn over de bestelling of een product) Als je bestelling gelukt is, krijg je een bevestigings mail. Krijg je deze niet dan ging er iets mis en moet je het opnieuw proberen. Meestal reageer ik zeker binnen 24 uur. 

Bestelling
2x per maand doe ik een bestelling bij Stampin' Up!® De datums vind je in de sidebar. 
 Vanaf €30 mag je een gratis catalogus (en evt. geldende seizoens catalogus) mee bestellen. 

Ophalen/verzenden bestelling
Jullie mogen de bestelling bij mij ophalen. Misschien onder het genot van een kopje koffie, of ik zal het aan je verzenden.
Bij een bestelling boven de €120 verzend ik deze gratis naar je toe vanaf Stampin' Up! 
 Vanaf € 200 gratis verzending via post.nl 
Je krijgt van mij een mail zodra de bestelling verzonden is.

Kosten verzending bestelling minder dan € 200
Brievenbuspost                             Naar gewicht en op eigen risico
Stampin' Up! rechtstreeks                   € 5,95 (ongeacht het gewicht)
PostNL                                               +   € 6,75 (afhankelijk van gewicht)


GRATIS cadeaus!
Bij een bestelling van €200 mag je voor 10%  extra uitzoeken uit de grote catalogus en de seizoenscatalogus. Dit voordeel kan nog veel verder oplopen, leuk als je een bestelling voor een paar personen kunt plaatsen! Of je besteld en deelt de bonus samen met je vriendinnen!
 (*Dit bedrag is niet in geld uitkeerbaar)

- Betalen kan enkel VOORAF 
  Betaalwijze: Overschrijving via Rabobank (gratis) of Paypal (kosten: 3,5% + €0,35).
- Je betaling dient uiterlijk 1 dag vóór de besteldatum (hierboven) binnen te zijn.
- Annuleren van je bestelling is altijd mogelijk, tot aan de betaling. Geen probleem!
  Je kunt zo dus met een gerust hart op de eerste dag van de maand een bestelling doen.
  En de bestelling zelfs nog naar wens aanpassen of annuleren* tot 2 dagen voor de besteldatum. 

*In de sidebar staan alle datums omtrent betaling, bestelling en verwachte vezending.
*Het document met verdere annulatierechten vind je hier onder.


Heb je nog vragen, aarzel niet en mail me.
Bellen of What's App-en kan ook. Contactgegevens hier.Annulatierechten van  de koper

Stampin’ Up!® Netherlands B. V.
U kunt dit contract op elk gewenst moment tot 1dagen na ontvangstvan de goederen annuleren, zonder opgaaf van redenen.

U zult op de hoogte worden gesteld van een eventuele vertraging als u de goederen ofdiensten niet binnen zeven (7) dagen na de overeengekomen leverdatum ontvangt. Als udit contract annuleert, dan heeft de Demonstrator vijftien (15) dagen de tijd om uw geldterug te betalen en een vervangend product of de contante waarde van het vervangendproduct aan u te geven. Heretourneren van verzendklare artikelen zullen voor rekeningen op risico van uw Demonstrator zijn. Neemt u hierover contact op met uwDemonstrator. Niet-verzendklare artikelen zullen bij u worden opgehaald.

Om te kunnen annuleren, dient u de Demonstrator, wiens naam en adres op devoorzijde van dit formulier staan vermeld, op de hoogte te stellen. U dient deannulering door te geven op een manier die u istaat stelt te bewijzen dat u deannulering heeft doorgegeven, zoals via een aangetekende brief, fax of persoonlijkeafgifte. Indien u dit wenst, kunt u hiervoor gebruik maken van het meegeleverdeannuleringsformulier.


HANDTEKENING:                                                                                                                                                              DATUM:
Eigendom van Handels- en Auteursrechten
Stampin Up!-ontwerpen zijn bescherm met handelsmerke en auteursrechten Erword geen toestemmin verleen voor het mechanisch reproduceren van gestempeldeafbeeldingen. Kopers van Stampin Up!-producten zijn alleen gerechtigd om met de handgestempelde illustraties die gemaakt zijn met onze auteursrechtelijk beschermdeontwerpen te verkopen iovereenstemming met het Angel Beleid van Stampin Up!, eenkopie hiervan kunt vinden op de website van Stampin Up! (www.stampinup.nl), ofverkrijgen via een Stampin Up!- Demonstrator.


Bestellen
Alle Stampin’ Up!-producten mogen alleen worden gekocht via een Stampin’ Up!-Demonstrator Demonstrators zijn onafhankelijke verkopers en geen werknemers vanStampin’ Up!. Uw Demonstrator zal u voorzien van een kopie van uw bestelling. Vergeetniet om deze kopie voor uw eigen administratie te bewaren.


Levering
Nadat wij de bestelling van de Demonstrator hebben ontvangen, zullen wij de productenop werkdagen binnen 48 uur verzenden. Stampin’ Up! is niet verantwoordelijk voor enigevertraging in de levering die geheel of gedeeltelijk wordt veroorzaakt dooromstandigheden die buiten de normale controle van Stampin’ Up! liggen.


Garantie
Wij garanderen dat de producten aan de wettelijke eisen voldoen en vrij zijn vanfabricagefouten. Ontbrekende artikelen, onjuiste leveringen en defecte of beschadigde goederen  moeten gemeld  worden bij uw Demonstrator. Deze garantie geldt niet voorgoederen  die beschadigd  zijn door een ongeval of misbruik. Mocht u hulp nodig hebben,neem dan contact op met uw Demonstrator.


Ruilen en Restituties
Nieuwe, ongebruikte goederen  kunnen geruild  worden  binnen negentig  (90) dagen nade datum van verzending. De goederen  moeten  in de huidige  catalogus staan en in deoriginele  fabrieksstatus zijn. Gemonteerde  stempels kunnen niet worden geruild. Helaasbieden  wij voor defecte goederen alléén restitutie in de vorm van contant geld. Hetretourneren van verzendklare artikelen zullen voor rekening en op risico van uwDemonstrator  zijn. Neemt u hierover contact op met uw Demonstrator. Niet-verzendklareartikelen zullen bij u worden opgehaald.  Mocht u hulp nodig hebben, neem dan contactop met uw Demonstrator.


Beperkingen
Stampin’ Up! behoudt  zich het recht voor om goederen  van een vergelijkbar kwaliteiten waarde aan te bieden  voor artikelen die niet meer worden aangeboden of niet meerop voorraad zijn. De grootte van de stempels kan enigszins afwijken van de afbeeldingenin de catalogus, dit wordt niet gezien als een fabricagefout.Geen opmerkingen:

Een reactie posten